Notícia

Notícia

Atenció ràpida al CSG persones amb VIH i Sífilis.Atenció ràpida al CSG persones amb VIH i Sífilis.
El CSG arriba a acords amb associacions de Sitges per agilitzar l'atenció d'afectats pel VIH i la Sífilis
25.03.14

El Consorci Sanitari del Garraf, l’associació GAY SITGES LINK i l’organització STOP SIDA,  arriben a un acord per posar en funcionament un Servei de prova ràpida del VIH i la Sífilis a Sitges. L’ objectiu d’aquest acord és posar a l’abast dels ciutadans de Sitges, i de la resta de la comarca del Garraf, un nou lloc per poder fer aquesta prova. L’exàmen dura aproximadament 40 minuts i només precisa d’una petita mostra de sang. En el cas que es detecti un cas positiu, la persona es podrà visitar directament a l’hospital a una consulta especialitzada, sense haver de passar abans pel metge de família, amb l’objectiu d’iniciar ràpidament el tractament.

 

El servei de les proves és obert a tota la ciutadania, i no es troba limitada al col·lectiu LGTB. Qualsevol persona hi pot fer-ne ús. Tindran lloc el darrer divendres de cada mes, començant aquest 28 de març, en el Casal de Gay Sitges Link (c/ Joan Tarrida, núm. 1, 1º, 2ª). El telèfon per demanar cita prèvia és el 93 811 11 66.

 

Durant aquest temps, i amb un total anonimat, s’informarà als usuaris sobre tota qüestió de salut sexual o dubtes plantejats. En els casos de persones afectades, es realitzarà un tasca de recolzament, tot indicant vies de tractament i recursos disponibles.

Hospital Residència Sant Camil - Seu:
Ronda Sant Camil s/n, 08810, Sant Pere de Ribes. Tel: 938960025
Hospital Sant Antoni Abat:
C/Sant Josep 21-23, 08800, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938931616
Centre de Rehabilitació:
Rambla Exposició 87, 08800, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938147300