Notícia

Notícia

La Residència de Sant Camil millora les instal·lacions i adapta les tarifes segons les necessitats de cada persona
26.09.13

El Consorci Sanitari del Garraf ha fet obres de millora a l’Àrea de Residència de l’Hospital Residència Sant Camil per incrementar el confort i el número d’habitacions destinades a aquest servei. L’objectiu és donar resposta a la demanda creixent de places de residència que té la comarca del Garraf, amb una oferta de qualitat en un entorn natural idoni i l’avantatge de comptar amb tots els serveis d’un hospital de referència dins del mateix edifici. Paral·lelament, s’ha fet una revisió de les tarifes de residència privada existents per fer-les més socials, i adaptar-les a les necessitats de cada usuari. S’ha passat d’una única tarifa, a tres trams de preus en funció del grau d’autonomia de la persona, sempre en habitació individual.

El servei que s’ofereix a la residència, que està ubicada a una de les ales de l’Hospital Residència Sant Camil, és ideal per a persones amb un estat de salut fràgil, que amb un bon control i les atencions adequades, poden gaudir d’un alt nivell de qualitat de vida. Els residents compten en el mateix edifici amb tot l’equipament i professionals sanitaris especialitzats, que poden donar-li servei en el cas de que el seu estat de salut ho requereixi i sense haver-se de traslladar, amb la comoditat que això representa tant per a la persona com als seus familiars.

L’equip de professionals de la residència treballen per l’usuari, proporcionant-li programes específics orientats al manteniment de l’autonomia personal i les pròpies capacitats cognitives, i a promoure un estil de vida actiu.  Els metges, infermeres, auxiliars, fisioterapeutes, treballadores socials, psicòlegs i voluntaris de la Residència Sant Camil treballen amb gran vocació i estan específicament formats en atenció a la gent gran en tota la seva dimensió física i psicosocial, per donar-li el millor tracte professional i humà.

Descobreix tot el que la residència et pot oferir aquí

Hospital Residència Sant Camil - Seu:
Ronda Sant Camil s/n, 08810, Sant Pere de Ribes. Tel: 938960025
Hospital Sant Antoni Abat:
C/Sant Josep 21-23, 08800, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938931616
Centre de Rehabilitació:
Rambla Exposició 87, 08800, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938147300