Notícia

Notícia

El CSG organitza el 15è Congrés Català de Sinologia i Patologia Mamària
10.06.16

La Unitat de Patologia Mamària del Consorci Sanitari del Garraf (CSG) organitza enguany el 15è Congrés de Sinologia i Patologia Mamària, que aglutina tres esdeveniments: el 23è Curs Intensiu de Sinologia que se celebrarà els dies 15 i 16 a l’Hospital Residència Sant Camil, i la  30a Reunió de Sinologia dels Hospitals Comarcals i la 17a Reunió d'Infermeria que tindran lloc a l’edifici Neàpolis de Vilanova i la Geltrú.

 

A l’acte assistiran aproximadament 150 professionals de les diverses especialitats que treballen en el diagnòstic, tractament i cura de la patologia mamària i del càncer de mama. Així com també metges i infermeres d’assistència primària, metges i infermeres en formació i llevadores i tècnics de diferents àmbits que vulguin ampliar els seus coneixements en sinologia.

 

Els dos primers dies,  dedicats al 23è Curs Intensiu de Sinologia i Patologia Mamària  es treballaran temes com la patologia mamària benigne o maligna, les complicacions que es poden donar amb la lactància materna, els efectes secundaris té el tractament del càncer de mama, així com també s’exposaran els últims avenços en rehabilitació després d’un càncer. Aquests dos dies es tractaran temes que serviran als participants per compartir experiències i ampliar coneixements.

 

El tercer dia se celebrarà, per una banda, la 30a Reunió de Sinologia dels Hospitals Comarcals  en la que es tractarà un tema de vital actualitat com és la diferència d’opinions que hi ha actualment entre els metges d’aquesta especialitat sobre la necessitat d’extirpar els ganglis quan hi ha un càncer de mama. D’altra banda, i de forma simultània, també tindrà lloc la 17a Reunió d'Infermeria en Sinologia i Patologia Mamària on es faran dues taules rodones on el tema central serà l’alletament matern quan hi ha o ha hagut un càncer de mama i s’exposaran diferents experiències entorn a aquesta malaltia.

 

Es pot trobar més informació al web del Congrés: congrescatalasinologia2016.csg.cat

Hospital Residència Sant Camil - Seu:
Ronda Sant Camil s/n, 08810, Sant Pere de Ribes. Tel: 938960025
Hospital Sant Antoni Abat:
C/Sant Josep 21-23, 08800, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938931616
Centre de Rehabilitació:
Rambla Exposició 87, 08800, Vilanova i la Geltrú. Tel.: 938147300
Professionals