El Consorci Sanitari del Garraf incorpora un nou aparell de ressonància magnètica

Garanteix una millora global de les característiques dels estudis que es realitzen i una disminució del temps de durada de la prova.

El Servei de Diagnòstic per la Imatge del Consorci Sanitari del Garraf ha adquirit una nova ressonància magnètica. L’ aparell disposa de tecnologia avançada d’alta precisió que garanteix una millora global de les característiques dels estudis que es realitzen i una disminució del temps de durada de la prova.

Segons la Dra. Mercedes Rodríguez, cap de Servei de Diagnòstic per la Imatge, “la nova màquina que s’ha instal•lat és més àmplia i això ha permès augmentar el confort de la persona, disminuir la sensació de claustrofòbia i la necessitat de sedació anestèsica. A més, s’ha instal·lat un panell lluminós al sostre que simula un cel amb núvols, que contribueix encara més a què el pacient se senti còmode i tranquil”.

Aquest canvi tecnològic s’ha acompanyat d’una reforma de l’espai, així com també d’una millora del sistema de climatització.

La renovació ha fet possible l’ampliació de la cartera de serveis, de manera que s’evitarà, en gran mesura, que els pacients s’hagin de desplaçar a altres territoris per realitzar-se alguns tipus de ressonàncies magnètiques. 

La inauguració d’aquest equipament es va realitzar ahir dijous 21 de juny, i va comptar amb la presència de la Sra. Neus Lloveras, presidenta del CSG, l’equip directiu i els professionals del Servei de Diagnòstic per la Imatge.