L’Hospital Residència Sant Camil funciona amb energia 100% renovable

Així ho certifica l’informe anual de la Comisión Nacional de la Energía, que ha concedit el certificat en base als resultats de l’informe del 2008 de la CNE.

Així ho certifica l’informe anual de la Comisión Nacional de la Energía

  • L’empresa elèctrica Centrica Energia ha concedit el certificat en base als resultats de l’informe del 2008 de la CNE.
  • Actualment, tota l’energia elèctrica que utilitza el centre prové de fonts renovables.
  • L’aposta per les energies netes és un fet al CSG i en aquests moments es treballa per tal que tots els centres que en formen part funcionin amb energies netes.

El Consorci Sanitari del Garraf ha rebut una acreditació conforme l’energia que va utilitzar al centre de Sant Camil durant tot l’any 2008 ha estat d’origen 100% renovable.

Aquesta acreditació, emesa per l’empresa de subministrament Centrica Energia, s’ha concedit gràcies als resultats constats en l’informe anual de la Comissió Nacional de l’Energia (CNE).

L’aposta per les renovables demostra el compromís social del Consorci amb el medi ambient i vol ser un pas cap a una major implantació de mesures que contribueixin a fomentar la sostenibilitat, com ara les aixetes amb temporitzador. En aquests moments s’està treballant per tal que tots els centres que formen part del CSG funcionin amb energia elèctrica procedent de fonts renovables, tal i com es fa ja al centre de Sant Camil.