S'inicia una nova fase de les obres a l'àrea d'Urgències i UCI de l'Hospital Sant Camil

En aquesta nova etapa es construiran 9 boxs destinats als pacients de medicina interna i cirurgia que ingressin a Urgències

El Consorci Sanitari del Garraf (CSG) està realitzant remodelacions a l'àrea d'Urgències i la Unitat de Cures Intensives (UCI) de l'Hospital Residència Sant Camil (HRSC). Les obres s'han anat realitzant en diverses fases: en primer lloc es va canviar d'ubicació i es va modernitzar la Unitat de Cures Intensives, i després es va reubicar el Servei d'Endoscòpies a la Unitat 6 on anteriorment es trobava la UCI.

Aquest mes de març continuen les reformes amb l'inici de les obres al Servei d'Urgències de l'HRSC. Durant aquest període es construiran 9 boxs destinats als pacients de medicina interna i cirurgia que ingressin a Urgències. Un cop acabada aquesta part, es posarà en marxa la següent fase en la que es farà una remodelació de la zona d'entrada a Urgències on s'hi ubicarà un box de reanimació i ICTUS (que es col·locarà al costat de la porta d'entrada per poder actuar amb rapidesa en cas necessari), i un box de triatge, que s'utilitzarà per poder fer una primera exploració del pacient i així poder determinar el grau de gravetat.

Les obres del Servei d'Urgències es faran per fases amb l'objectiu de continuar amb l'activitat assistencial habitual, i que no es vegi afectada l'atenció al ciutadà i la feina dels professionals del CSG.

Conjuntament amb aquesta revisió dels espais i equipaments també s'estan incorporant algunes millores tecnològiques, com la instal·lació de pantalles a la sala d'espera d'Urgències a través de les quals s'informa als pacients sobre el temps que hauran d'esperar per ser atesos. Aquestes millores ja s'han realitzat a la sala d'espera d'Urgències de l'Hospital Sant Antoni Abat de Vilanova i la Geltrú, i properament es faran a l'Hospital Sant Camil.

L'objectiu de la remodelació d'aquesta àrea és aconseguir una millor distribució dels espais, fent-los més diàfans i ordenats, per tal de donar una atenció més propera al pacient i seguir contribuint en la seva seguretat.