Últimes mesures del Departament de Salut davant la Covid-19

Recordatori de totes les novetats per contenir els brots a Catalunya

Fem un recordatori de les últimes mesures publicades pel Departament de Salut per contenir els brots de COVID-19 a Catalunya:

-   Es prohibeixen les trobades i reunions de més de 6 persones, llevat que siguin convivents, tant en l’àmbit privat com en l’àmbit públic. No afecta el transport públic, l’àmbit laboral, l’àmbit docent, les activitats de lleure infantil i juvenil, les activitats de culte i actes religiosos o altres àmbits que ja tenen una regulació específica en plans sectorials.

 Hostaleria i restauració. Els bars i restaurants han de tancar, com a màxim, a la 01.00 h. A partir de les 00.00 hores de la nit no es poden admetre nous clients. 

-   Activitats de lleure nocturn. Se suspèn l’obertura al públic dels locals que desenvolupen activitats de discoteca, sala de ball, sala de festes amb espectacle, bar musical, karaoke… entre d’altres.

-   Consum de tabac i alcohol a la via pública. No està permès fumar a la via pública o a l’aire lliure si no hi ha una distància de dos metres entre les persones. Es prohibeix el consum compartit de begudes alcohòliques a la via pública.

Més informació a la web del Departament de Salut: canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/ciutadania/mesures-per-contenir-els-brots/mesures-per-contenir-els-brots-aplicables-a-tot-catalunya/