Personal de Cuina

El CSAPG precisa incorporar personal pel seu servei de Cuina.

S’OFEREIX

Incorporació: quan es produeixi una baixa mèdica o període de vacances

Tipus de contracte: Temporal

Lloc de Treball: cuiner

Horari: torn de matí o torn de tarda, de dilluns a diumenge; segons planilla

Salari: Segons conveni SISCAT

REQUISITS

Formació: necessari formació en manipulació d’aliments.

Formació Complementària: treball en equip; valorable formació en al.lèrgies i intolèràcies alimentàries.

Experiència: en el sector de la restauració

Valorable: hagi treballat en cuines per col·lectivitat i/o experiència en el sector sanitari

COMPETÈNCIES PROFESSIONALS

Atenció al detall i iniciativa.

Voluntat per treballar.

Treball en equip.

Ordre i Neteja.

TERMINI DE PRESENTACIÓ: 26/07/2021

CANDIDATS/ES  INTERESSATS/DES: 

Envia un CV actualitzat -en un sol document .pdf (màxim 20MB), si supera aquest volum enviar a través de we transfer- a convocatories@csapg.cat amb la referència: CUINA – CSAPG 2021