Benvinguda de la Presidenta

Benvinguts i benvingudes a la pàgina web del Consorci Sanitari del Garraf.

Des del Consorci Sanitari del Garraf (CSG), volem donar-vos la benvinguda a la pàgina web de la nostra organització. Com a Presidenta, us convido a visitar i a conèixer de primera mà els serveis que ofereix el Consorci a través dels seus centres.

El CSG és una entitat pública vinculada al territori formada pels ajuntaments de la comarca del Garraf i Cunit, juntament amb la Fundació Hospital Comarcal Sant Antoni Abat i la Fundació Hospital Residència Sant Camil. La nostra missió és satisfer amb excel·lència i de forma sostenible les necessitats sanitàries i socials de les persones de la nostra àrea d’influència amb un enfocament integral.

Aquesta plataforma digital vol ser una eina d’informació i comunicació tant per als ciutadans i ciutadanes que facin ús dels serveis de salut i socials del Consorci, així com per a professionals de l’àmbit de la salut que hi estiguin interessats. Esperem que la pàgina us proporcioni la informació que cerqueu i que ens ajudeu amb les vostres aportacions a millorar dia a dia la nostra tasca.

Rebeu la més cordial salutació.