Fem Teaming

Els professionals del Consorci som el primer centre hospitalari al món que fem Teaming. Teaming és una iniciativa solidària, una idea que s'està estenent a moltes empreses i organitzacions de diferents sectors, que es basa en microdonacions per ajudar a alguna causa concreta. Aquesta iniciativa va ser impulsada per una treballadora del centre i ja compta amb la participació de més de 280 persones.

Cada treballador que així ho desitja dóna un euro de la seva nòmina que es destina a una causa solidària. La suma de tots aquests euros mensuals, que per sí sols no podrien ser de gran ajuda, junts col·laboren a promoure la iniciativa solidària de l'any.

Causes Teaming al CSG

Aquest 2010, els professionals han pogut decidir per primera vegada a quina causa volien que es destinessin els diners del Teaming i finalment aniran a parar al projecte local Timol, una iniciativa que treballa per la inserció laboral de persones amb algun tipus de discapacitat.

El 2008 els diners aconseguits es van donar a la investigació de l'autisme i el darrer any a la investigació de la Síndrome de Rett, la segona causa de discapacitat en nenes després de la Síndrome de Down.

Enllaços

Professionals del Consorci fem Teaming
Teaming
Projecte Timol

PDF Certificat Teaming