Jornada d'Oxigenoteràpia d'Alt Flux

 

Objectiu: L'Oxigenoteràpia d'Alt Flux (OAF) ha emergit d'una manera exponencial en els darrers anys tant en les unitats de cures intensives com fora d'elles, amb la finalitat d'optimitzar i maximitzar els beneficis dels sistemes d'oxigenació no invasiva a través de característiques peculiars, juntament amb un alt grau de tolerància per part del pacient.

Davant la gran acceptació de l'OAF i el seu ús cada vegada més estès s'ha cregut convenient la realització d'una jornada monogràfica, amb l'objectiu de proporcionar una visió global de la utilitat de l'OAF en les diferents situacions de la pràctica clínica diària. 

 

Dirigit: tots els facultatius especialistes o metges en formació interessats en el tema.

 

Data: 26 de setembre de 2019

 

LLoc: Sala d'actes de l'Hospital Residència Sant Camil 

 

Preu: 40 euros

(S'aplica un 50% de descompte als professionals adherits a la SOCMIC)

Per realitzar el pagament cal fer un ingrés de 40 euros a aquest número de compte (clica aquí), indicant el concepte: "Jornada Alt Flux+ nom i cognom de l'assistent".

IMPORTANT: Per formalitzar la inscripció cal enviar el justificant de pagament bancari i una fotocòpia del carnet de soci de la Societat Catalana de Medicina Intensiva i Crítica (SOCMIC) (en cas de ser-ho) al correu electrònic rhseleccio@csg.cat

 

Clica aquí per fer la INSCRIPCIÓ

 

Consulta el programa